Solliciteren

Wil jij werken bij een van onze scholen in Leidschendam-Voorburg of Den Haag? Bekijk onze vacatures, misschien zie je een vacature die bij jou past.
Wil je solliciteren op een van onze vacatures? Klik dan op de sollicitatiebutton in de vacature en solliciteer via Meesterbaan.

Open sollicitatie

Het kan zijn dat er nu geen vacature is, die aansluit bij jouw kwaliteiten. Wil je je interesse graag kenbaar maken, stuur dan een open sollicitatie naar de afdeling P&O.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden die gelden voor Scholengroep Spinoza zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Naast de wet- en regelgeving kennen wij eigen personeelsregelingen.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan extra's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast bieden wij goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Niet bevoegd, maar wel geïnteresseerd in het onderwijs?

Ben je geïnteresseerd in een carrière in het onderwijs? Heb je nog geen (afgeronde) opleiding, maar ben je wel op zoek naar een baan in het onderwijs? Er zijn allerlei mogelijkheden om de stap naar het onderwijs te maken.
Scholengroep Spinoza wil de mogelijkheden graag met jou verkennen. Wil je hierover in gesprek met ons? Stuur dan een mail naar de afdeling P&O.

© 2021 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties