Solliciteren

Wil jij werken bij een van onze scholen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag of Delft? Bekijk onze vacatures, misschien zie je een vacature die bij jou past. Wil je solliciteren op een van onze vacatures? Klik dan op de sollicitatiebutton in de vacature en solliciteer via Meesterbaan.

Open sollicitatie

Het kan zijn dat er nu geen vacature is die aansluit bij jouw kwaliteiten. Wij adviseren je onze website en Meesterbaan in de gaten te houden, alle vacatures worden daar kenbaar gemaakt. Wil je toch je interesse graag kenbaar maken, stuur dan een open sollicitatie naar de administratie van een van onze scholen.

Sollicitatieproces

Sollicitaties worden doorgestuurd naar de selectiecommissie op school, zij selecteren een of meerdere kandidaten met wie zij een eerste kennismakingsgesprek willen voeren. Hoor jij bij deze kandidaten, dan ontvang je via school een uitnodiging voor dit gesprek.

Hebben jullie een goed gesprek gehad, dan kan je worden uitgenodigd voor een tweede gesprek, een proefles of een arbeidsvoorwaardengesprek. De afdeling P&O informeert jou uiteindelijk over de arbeidsvoorwaarden en de administratieve processen die bij jouw indiensttreding horen.

Ben je niet geselecteerd, dan hoor je dit natuurlijk zo snel mogelijk. Wij streven ernaar om de procedure binnen zes weken na sluitingsdatum af te ronden. Je ontvangt altijd bericht van ons over jouw sollicitatie.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden die gelden voor Scholengroep Spinoza zijn o.a. vastgelegd in de cao VO. Naast de wet- en regelgeving kennen wij eigen personeelsregelingen.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan extra's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Via de Haagse OnderwijsAcademie bieden wij een gevarieerd aanbod van cursussen en e-learnings aan. Daarnaast kennen wij goede regelingen, zoals een fietsplan (ingaande 1 september 2024) (de regeling tot 1 september 2024 is hier te vinden) met een hoge maximum vergoeding, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget en ook stoelmassages! 

Niet bevoegd, maar wel geïnteresseerd in het onderwijs?

Ben je geïnteresseerd in een carrière in het onderwijs? Heb je nog geen (afgeronde) opleiding, maar ben je wel op zoek naar een baan in het onderwijs? Er zijn allerlei mogelijkheden om de stap naar het onderwijs te maken.
Scholengroep Spinoza wil de mogelijkheden graag met jou verkennen. Wil je hierover in gesprek met ons? Stuur dan een mail naar de afdeling P&O.

© 2024 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties