De Haagse Onderwijs Academie

8 juli 2021

Samenwerking tussen Scholengroep Spinoza en VO Haaglanden

Met ingang van het nieuwe schooljaar bundelen VO Haaglanden en Scholengroep Spinoza hun krachten met betrekking tot de professionalisering van hun medewerkers. In nauwe samenwerking hebben beide schoolbesturen De Haagse Onderwijs Academie vormgegeven die vanaf oktober 2021 zal starten met haar activiteiten. In totaal maken 18 VO-scholen in Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam deel uit van de beide schoolbesturen. 

De Haagse Onderwijs Academie biedt een rijk en gevarieerd aanbod van opleidingen, cursussen en activiteiten die aansluiten bij de professionaliseringbehoeften van medewerkers binnen de beide onderwijsorganisaties.

Beide schoolbesturen zijn ervan overtuigd dat voor het leveren van een goede onderwijskwaliteit alle betrokkenen op alle niveaus binnen de schoolorganisatie zich voortdurend moeten blijven ontwikkelen. Zo kunnen medewerkers in blijven spelen op veranderingen in het onderwijs en steeds beter worden in de dingen die zij doen. De Haagse Onderwijs Academie zal daarbij een belangrijke katalysator zijn.

Op woensdag 6 juli 2021 tekenden de beide bestuursvoorzitters Arno Peters van VO Haaglanden en Peter Lamers van Scholengroep Spinoza de samenwerkingsovereenkomst waarmee de Haagse Onderwijs Academie een feit werd!© 2024 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties