Sleutel overdracht Veurs Voorburg VMBO

22 juni 2022

Vorige week maandag 13 juni vond het sleutelmoment plaats. Veurs Voorburg vmbo heeft nu officieel de sleutel ontvangen van de nieuwbouw aan de Delflandlaan. Om dit moment te vieren, kregen de leerlingen uit de eerste drie leerjaren een uitgebreide rondleiding door het pand. Vol verbazing en enthousiasme liepen de leerlingen door hun nieuwe school. Vooral de hypermoderne gymzaal viel erg in de smaak. Dit gold ook voor het ijsje dat ze na afloop kregen. Zie ook het fotoverslag op de webiste van Veurs Voorburg.

Peter Lamers, voorzitter Stichitng Scholengroep Spinoza deelt het sleutelmoment via Linkedin (bron linkedin).

"Het traject naar nieuwbouw van deze VMBO heeft wat langer geduurd. Complimenten aan ons bouwteam dat ontwerp en bouw zo goed verliep. Dank aan Mark Peters van HEVO voor de begeleiding. We zijn heel blij dat we nu de school kunnen inrichten en na de zomervakantie op de nieuwe lokatie kunnen starten. Volgend schooljaar doen we de officiële opening. Onze collega's en leerlingen hebben natuurlijk een sneak peek.

De sleutels die ik kreeg van Peter vd Knaap van Capelse Streekbouw, heb ik gelijk door gegeven aan Conny Bruggeman, de nieuwe interim directeur van Veurs Voorburg VMBO. Geweldig dat zij de afronding van het schooljaar, de verhuizing en de voorbereiding van het nieuwe schooljaar gaat organiseren. "

 

 © 2024 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties