'Kerstdonaties' voor het goede doel

19 april 2023

Ook afgelopen jaar konden collega’s het kerstgeschenk (deels of helemaal) doneren aan de goede doelen die Scholengroep Spinoza steunt. Zo steunen we het onderwijs in landen waar men de hulp zeker kan gebruiken.

Met veel plezier kunnen we melden dat dit het volgende heeft opgeleverd:

  • 1000,- voor Planet Hope
  • 500,- voor Sunday Foundation 

Hartelijk bedankt aan iedereen die gedoneerd heeft!

Meer informatie over de goede doelen:

Planet Hope 

Planet Hope komt op voor de rechten van kansarme kinderen aan de onderkant van de maatschappelijke ladder, zoals kindarbeiders en straatkinderen. Kansarm in economisch opzicht, maar ook sociaal-cultureel bepaald zoals de kastelozen (dalits) en tribals in India. De stichting zet zich in voor het universele recht op onderwijs: dé sleutel om de vicieuze cirkel van schrijnende armoede, ontwikkelingsachterstand en onderbetaald of geen werk te doorbreken. 

Sunday Foundation

De Sunday Foundation bestaat volledig uit vrijwilligers en biedt hulp op de vergeten plekken op aarde. Plekken waar zich schrijnende, ontoelaatbare of zelfs onmenselijke dingen afspelen, maar die om een of andere reden geen of weinig internationale aandacht krijgen. Plekken waar mensen in nood verkeren.© 2024 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties