Inspirerende docent Duits (1e graads)

Sint-Maartenscollege

Wij zoeken  een docent Duits met een eerstegraads bevoegdheid voor 23 lessen (0,8-0,9 wtf). We zoeken een inspirerende eerstegrader die het leuk vind om breed ingezet te worden in de boven- en onderbouw. Als vakgroep zijn wij bezig met het opstellen van een curriculum dat meer op (interculture) communicatie is gericht. Samen met jou, willen we graag deze plannen vormgeven en implementeren. In 2vwo starten wij met ingang van het nieuwe schooljaar met Na Klar! In de andere onderbouwklassen werken we op dit moment nog met Trabi Tour maar zullen we in de zomer van 2023 overstappen op een nieuwe methode. Neue Kontakte is de methode die we in de bovenbouw als basis gebruiken.

Heb jij zin om mee te werken aan het proces om het vak te vernieuwen? Vind jij het leuk om samen te werken in een kleine, zich opnieuw vormende sectie? Kun jij je leerlingen motiveren, uitdagen en ondersteunen? Ben je digitaal vaardig? Kom dan bij ons werken! We hebben er zin in!

Hierom wil je werken bij het Sint-Maartenscollege: 
Op het Maartens staan we voor duidelijkheid, brede vorming en verbinding. Wij zoeken een collega die 'samen' hoog in het vaandel heeft staan!

Werken op het Sint-Maartenscollege betekent werken in een sfeer van ontwikkeling, professionaliteit en saamhorigheid. Onze school combineert al jaren een rijke traditie en een katholieke identiteit met de constante zoektocht zichzelf te verbeteren. Op het Maartens krijgt iedere nieuwe collega een persoonlijke begeleider. Al jarenlang wordt de begeleiding van nieuwe collega's op onze school door de nieuwe collega's als warm en leerzaam bestempeld.

Wij hebben ongeveer 1200 leerlingen en bieden mavo, havo en vwo aan. De (examen)resultaten zijn al jaren uitstekend. We hebben diverse uitwisselingsprojecten, een sterke gymnasiumstroom en bieden tweetalige vwo-onderwijs aan. 

Onze missie is dat we willen handelen:
•    vanuit verbinding met elkaar en de maatschappij
•    om brede vorming van leerlingen te stimuleren
•    vanuit duidelijkheid en heldere afspraken

In de schoolplanperiode 2020-2024 hebben we dan ook de volgende speerpunten:
•    het verder uitbouwen van brede vorming.
•    het geven van een breed aanbod aan leerlingen:
•    het nog verder versterken van de leerlingbegeleiding.

Het Sint-Maartenscollege behoort bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - LB (€2.865 - €4.366) en conform cao-VO. Een hogere schaal bij de huidige werkgever wordt overgenomen.

Een docent op het Maartens:

  • handelt vanuit de waarden zoals beschreven in onze missie;
  • respecteert en ondersteunt de katholieke identiteit van de school;
  • werkt in verbinding met leerlingen en collega’s;
  • draagt bij aan de brede vorming van leerlingen;
  • is duidelijk, betrouwbaar en consequent;
  • bezit de pedagogische kwaliteiten mentor te kunnen zijn of schoolt zichzelf om deze te ontwikkelen;
  • werkt met leerdoelen en kan didactiek en toetsing koppelen aan deze leerdoelen;
  • is gepassioneerd over groei en wil dus zelf graag leren en ontwikkelen;
  • heeft, in al het handelen, de doelen uit dit schoolplan voorop staan.


Klinkt dit als een school voor jou? En herken jij jezelf in dit profiel? Aarzel niet en solliciteer voor een baan op het Maartens!

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Ajolt Elsakkers (rector) op telefoonnummer 070 386 7272. Kijk ook eens op onze site www.st-maartenscollege.nl

Solliciteren?
Er is geen sluitingsdatum voor deze vacature, stuur zsm een motivatie en CV via meesterbaan. De vacature staat open tot we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.© 2022 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties