Docent(e) Wiskunde (1e graads)

Dalton Voorburg

Met ingang van heden zoeken wij voor de sectie wiskunde een collega met een eerstegraads bevoegdheid. De vacature heeft een omvang van 0,35 - 0,4 fte, de werkdagen zijn op maandag - donderdag. Naast de 8 lesuren (45 minuten) heb je ook 2 Daltonuren (60 minuten). Einddatum benoeming is 31-7-2022.

Wij zijn op zoek naar een collega, die vanuit vertrouwen onze 4 & 6 VWO-leerlingen kan begeleiden bij wiskunde A en B. Heb jij affiniteit met Daltonkernwaarden: vrijheid en verantwoordelijkheid, samenwerken en zelfstandigheid? Ben jij eerstegraads bevoegd en zsm tijdelijk beschikbaar om lessen over te nemen ivm ziekte. Solliciteer dan op onze vacature.

Hierom wil je werken bij Dalton Voorburg:
Zelfstandigheid, vrijheid & verantwoordelijkheid, samenwerking, reflectie en effectiviteit, zijn de kernwaarden waar vanuit wij in vertrouwen ons Daltononderwijs vormgeven.

Wij bieden jou: 

  • Letterlijk en figuurlijk ruimte, met leuke leerlingen, in een gezellig team en een informele sfeer! 
  • Een dorpse setting, maar toch in de randstad. 
  • En onder andere begeleiding vanuit de sectie en een docentenbegeleider, vitaliteitsprogramma, een laptop in bruikleen, een collectieve verzekering en sportfaciliteiten.


Daarnaast behoort Dalton Voorburg bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's bieden aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, maar ook stoelmassages en verzekeringen met collectiviteitsregelingen!

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is conform cao-VO. 

Spreekt jou dit aan en wil jij Dalton Voorburg en de sectie Wiskunde versterken, solliciteer dan nu!

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Jody van den Berg, conrector, jvb@daltonvoorburg.nl of via 070 - 300 77 19. Kijk ook eens op onze site https://www.daltonvoorburg.nl

Solliciteren?
Stuur vóór 8 december 2021 je motivatie en CV via Meesterbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.© 2021 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties