Docent Mens & Gezondheid

Scholencombinatie Delfland

Op basis van ziektevervanging is er per direct ruimte voor een docent mens & gezondheid 0,4-0,6 fte. Deze vacature is mogelijk te combineren met de vacature docent HBR. Het vak mens en gezondheid is een combinatie van theorie- en praktijklessen. De docent die we zoeken verzorgt de praktijklessen. Deze lessen worden verzorgd in het multifunctionele kooklokaal. Het betreft hier een docentenfunctie in de functiecategorie LB/LC. 

Hierom wil je werken bij scholencombinatie Delfland:
De sc Delfland is een jonge dynamische school voor VMBO in het hart van Delft, die onderwijs verzorgt voor ongeveer 550 leerlingen. De school biedt de profielen E&O, PIE, HBR en Z&W aan. Er is volop ontwikkeling om het onderwijs ‘toekomstbestendig’ te maken.

Daarnaast is er een goed georganiseerde begeleidingsstructuur voor (startende) docenten en zijn er goede ontwikkelmogelijkheden.

Onze school is een samenwerking tussen openbaar en het christelijk beroepsonderwijs. Aanstelling zal plaatsvinden bij één van de moederstichtingen: de Stichting Scholengroep Spinoza Voorburg of de Stichting Christelijk Onderwijs Delft (SCOD). Uitgangspunt is dat bij een werktijdfactor van 1,0 fte 23 wekelijkse lessen worden gegeven.

Scholengroep Spinoza biedt een uitgebreid pakket aan extra's aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Solliciteren?
Uw sollicitatie kunt u richten aan de heer I. (Iwan) Jonkman, directeur beroepsgerichte leerwegen, en sturen naar het e-mailadres personeelsadministratie@scodelft.nl

Meer weten?
Voor informatie over de inhoud van de functie kan er contact opgenomen worden met mw. A. Kuster, unitleider onderbouw, a.kuster@sc-delfland.nl. Informatie over onze school is te op: https://www.sc-delfland.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 © 2022 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties