Docent LO

Gymnasium Novum

Wij zoeken voor de periode van 7 maart tot en met 11 juli 2022 een docent Lichamelijke Opvoeding wegens zwangerschapsvervanging.
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 0,8 fte totaal 18 lesuren. De werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Op dinsdag worden lessen gegeven op de Novumdag. Ben jij een 1ste of 2e graads docent lichamelijke opvoeding en wil jij lesgeven op een kleine school met grootse mogelijkheden? Solliciteer dan bij het Gymnasium Novum, hét innovatieve gymnasium van de regio Haaglanden.


Hierom wil je werken bij Gymnasium Novum:
Wij bieden jou een werkomgeving waarin respect, tolerantie en interesse voor elkaar de basis vormen. Ontdekken, ontplooien en ontwikkelen zijn onze kernwoorden. 

Het Gymnasium Novum is een innovatieve kennisgemeenschap voor leergierige en ambitieuze leerlingen. Het is een categoraal gymnasium. De pijlers van ons onderwijs zijn keuzemogelijkheden voor leerlingen, waardoor een brede vorming plaatsvindt. Uit de samenwerking tussen verschillende vakken zijn vakoverstijgende modules en Novum-eigen vakken ontstaan. 

Daarnaast behoort het Gymnasium Novum bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's bieden aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in salarisschaal - LB (€2.822 - €4.301) en conform cao-VO.

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Michel Zorge, rector, op telefoonnummer 070-3004110 of via zge@gymnasiumnovum.nl. Informatie over onze school kun je vinden op: www.gymnasiumnovum.nl

Solliciteren?
Stuur vóór 27 januari 2022 een motivatie en CV via meesterbaan

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.© 2022 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties