Docent Horeca, Bakkerij en Recreatie

François Vatel vmbo

De Francois Vatel vmbo in verband met zwangerschapsvervanging op zoek naar een enthousiaste docent die voor onze vmbo-leerlingen graag Horeca, Bakkerij en Recreatie wil geven.
Het gaat met name om Horeca. Dit doen wij niet standaard uit een boek maar met zelfgeschreven projecten. Je werkt in een kleine sectie aan vernieuwend onderwijs voor de niveaus basis, kader en de gemengd/theoretische leerweg in alle leerjaren van onze school. 

De vacature betreft voornamelijk Horeca, het aantal lesuren bedraagt minimaal 14 en maximaal 18. De werkdagen zijn in overleg vast te stellen. Einddatum benoeming is 4 maart 2022.

Hierom wil je werken bij François Vatel vmbo: 
Wij bieden een informeel, professioneel en innoverend werkklimaat. Op François Vatel vmbo werken docenten en leerlingen samen aan onderwijs dat recht doet aan de individuele verschillen van leerlingen op sociaal en cognitief vlak. Dit zien we terug in maatwerk op alle niveaus. Daar waar mogelijk laten we leerlingen “leren door te doen”, praktijkleren staat daarin centraal. De school doet dit door het onderwijsprogramma te toetsen/innoveren met feedback van leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en belanghebbenden.

François Vatel vmbo is dé school in de gemeente Den Haag als het gaat om de profielen Horeca, Bakkerij en Recreatie (HBR) en Media, Vormgeving en ICT (MVI). Leren in de praktijk staat in ons onderwijs centraal. Dat maakt dat wij vakmensen afleveren voor onze twee profielen. Dit doen wij door het bieden van een contextrijke en toekomstgerichte onderwijsomgeving die basis, kader en gtl leerlingen verder helpt in hun ontwikkeling en bij het maken van keuzes. Dit gebeurt in een veilige omgeving waar je leert van je fouten, waarbij de leerling inziet dat leren nodig is om verder te komen in het leven. Personeel handelt vanuit een besef dat je voor leerlingen het verschil maakt en daarin een voorbeeldfunctie hebt. Leerlingen op François Vatel vmbo leren door middel van loopbaanoriëntatie hun eigen toekomst vorm te geven en leren hun keuzes te overzien.

François Vatel vmbo behoort daarnaast bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's bieden aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantieuitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Wat breng jij mee?

  • 2e graadsbevoegd HBR;
  • Aantoonbare didactische vaardigheden;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Professioneel en samenwerkingsgericht;
  • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden;
  • Coachend (bege)leiding kunnen geven aan groepen leerlingen;
  • Pedagogisch, vakinhoudelijk en didactisch competent zijn;
  • Beschikken over organisatorische vaardigheden;
  • Ontwikkelingsgericht zijn en reflecterend vermogen bezitten;

Meer weten?
Neem voor deze vacature contact op met Marco van Wijngaarden, locatiedirecteur, op telefoonnummer 070-3440000 of via wng@vatel.nl. Informatie over onze school kun je vinden op: www.vatel.nl

Solliciteren?
Stuur vóór 9 december een motivatie en CV via meesterbaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.© 2021 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties