Docent Geschiedenis/Maatschappijleer

's Gravendreef College Leidschendam

Voor de locatie Leidschenveen en Leidschendam zijn wij op zoek naar een docent Geschiedenis/Maatschappijleer 1e en 2e graads. We zoeken een docent die het maximale uit onze leerlingen wil halen en die graag werkt in een team en school waar innovatie van het onderwijs centraal staat. Bij een aanstelling van 1fte geef je 12,5 vaklessen van 80 minuten en een aantal keuze-uren voor de leerlingen van 40 minuten.

Vanuit onze visie op leren staat de ontwikkeling van de leerling centraal, belangrijk is dat je je ook als docent wil blijven ontwikkelen. Docenten krijgen bij ons de ruimte om binnen de methode te vernieuwen of zelfs een eigen methode te schrijven. In ons keuze-rooster is er ruimte voor masterclassen. Hiervoor mag je als docent masterclassen ontwikkelen op allerlei terreinen, waarvan jij denkt dat het interessant of leuk kan zijn voor leerlingen.

Naast een sterke begeleiding van (nieuwe) docenten zijn wij een bruisende school met veel ruimte voor ontwikkeling. Nieuwe collega's ervaren onze organisatie vaak als warm bad, we besteden altijd veel aandacht aan coaching van nieuwe collega's.

Waarom werken bij 's Gravendreef College?
Het 's Gravendreef College bestaat uit twee locaties die onderwijskundig samenwerken. Onze speerpunten zijn onder andere RTTI, leerlingen vanuit de 21ste eeuwse vaardigheden voorbereiden op een snel veranderende maatschappij en doelmatig lesgeven. 

Wij bieden een jong, enthousiast en innoverend team dat altijd op zoek is naar het beste onderwijs voor onze leerlingen. Alle nieuwe collega's worden begeleid door één van onze coaches. Begeleiding van nieuwe collega's vinden wij namelijk erg belangrijk. 

Het 's Gravendreef College behoort daarnaast bij Scholengroep Spinoza die een uitgebreid pakket aan extra's biedt aan collega's. Je ontvangt naast een goed salaris en de vakantie-uitkering ook een eindejaarsuitkering van 8,33%. Wij bieden goede regelingen, zoals een fietsplan met een hoge maximum vrijstelling, een fitnessregeling, reiskosten die je kunt uitruilen met je eindejaarsuitkering, een vitaliteitsprogramma en -budget, maar ook stoelmassages! 

Benoeming is op basis van de uren die worden gegeven en de taken die iemand daarnaast doet. Inschaling is in overleg en naar ervaring en conform cao-VO. 

Meer weten?
Meer weten? Neem voor deze vacature contact op met Leonie Drabbe, directeur, op telefoonnummer 070-3017755. Informatie over onze school kun je vinden op: www.sgdc.nl

Solliciteren? 
Stuur vóór 16 mei a.s. een motivatie en CV via meesterbaan.
Informatie over onze school kun je vinden op: www.sgdc.nl of bekijk een van de vele filmpjes op ons youtube-kanaal.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.© 2022 Scholengroep Spinoza realisatie Knijnenburg Producties