Geweldig mooie examenresulaten bij Scholengroep Spinoza!

Vrijdag werden de resultaten van het tweede tijdvak bekend. In het eerste tijdvak hadden we al twee afdelingen die 100% geslaagden hadden.

Dit zijn de mavo-afdeling van het Sint-Maartenscollege en vmbo-kader op het ’s Gravendreef College Leidschendam.

In het tweede tijdvak zijn daar vier afdelingen bijgekomen. Naast de mavo van het Sint-Maartenscollege en vmbo-kader van het 's Gravendreef College Leidschendam scoren ook de vmbo-basisafdelingen van Leidschenveen en Leidschendam en van Veurs Voorburg 100%. Daarbij scoort nu ook een havo-afdeling voor het eerst 100%: het 's Gravendreef College Leidschenveen. Van de vijf afdelingen van de beide 's Gravendreef Colleges hebben er dus vier een resultaat van 100% gehaald; en de vijfde afdeling komt op 97%. 

Voor alle examenkandidaten en medewerkers Scholengroep Spinoza van deze scholen geldt: applaus voor jezelf en van mij een diepe buiging.Om nog even in de getallen te blijven: van de 21 afdelingen binnen scholengroep Spinoza zitten er 7 op hetzelfde resultaat als vorig jaar (waarvan een aantal al op 100% zat) en 9 afdelingen hebben een hoger slagingspercentage dan vorig jaar.